How exactly "Flash Fill" command is useful in excel?

تم إضافة السؤال من قبل PAVAN KUMAR THOTA MMUP AIIQS , Quantity Surveyor , IMAR Trading & Contracting Co W.L.L
تاريخ النشر: 2016/11/28
Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Training And Development Director , Muhayal Assir National Hospital

it's very useful especially for extracting on fly data like first name, card number, .. etc.

when you want to extract data make it the first option and save some time.

Regards