Is it safe using British and American Standards both for a building design ?

تم إضافة السؤال من قبل Deepender Singh , Civil Engineer , Jawdat Construction Contracting company
تاريخ النشر: 2016/11/28
Deepender Singh
من قبل Deepender Singh , Civil Engineer , Jawdat Construction Contracting company

It is a Hospital Building with 12 floors. total area of one floor is 4000 sqm.