Do you know any online or offline free framework for developing ios and android mobile apps?

تم إضافة السؤال من قبل Ali El Manini , Mobile/Web UI-UED-UXD , Freelancer
تاريخ النشر: 2016/11/27
asma Elgha
من قبل asma Elgha

I recently tried Apache Cordova, it allows building mobile apps using HTML, CSS and JavaScript

Rahul Patel
من قبل Rahul Patel , Front End Developer , Mindtree Ltd

Ionic Framework is Growing More an More Nowadays to develop Android as well as IOS App