Would you rather learn sign language or learn how to read lips? And Why?

تم إضافة السؤال من قبل Sarah Ali , Senior Evaluation Specialist , United Nations
تاريخ النشر: 2016/11/21
Faisal AL-Aanazi
من قبل Faisal AL-Aanazi , Trainer , Royal Commission for Jubail and Yanbu

learn sign language cuz its more general than reading lips some people doesn't know how the spell the word