What is most important when teaching a group of five to eight kindergarten-aged students on a weekly basis? How would you approach such a situation?

تم إضافة السؤال من قبل Shuhrat Niyatov , English Teacher ( For All English Speakers ) , Elementary school Number № 41
تاريخ النشر: 2016/11/18
Kumel Abbas
من قبل Kumel Abbas

teaching them with joy and rythem so that each and every student understand.