Which Certifications and Diploma Courses are considered important in Accounting?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/11/16
Ilyas Abdul Samad Rajpurkar
من قبل Ilyas Abdul Samad Rajpurkar , financial executive , Mindshare co ltd

Charted Accountant(CA), Certified public accountant(CPA),Certified management accountant(CMA),

Sawban Baba
من قبل Sawban Baba , CREDIT OFFICER , MAN CAPITAL MICROFINANCE LTD

High national diploma in accounting

Institute of chatered accountancy certificate

Abdelgafour Ali
من قبل Abdelgafour Ali , Finance Manager , Sudelettra Saudi Arabia

I Think the following certifications are very important and valuable :-

ACCA , CPA , CMA . CIMA , CFA , CIA and CFA ,

Thanks

Mboni Akum
من قبل Mboni Akum , Head of Project Sales , Majeda One

ACCA is very competitive because it is standardised and regulated

Dalia Pata
من قبل Dalia Pata

Bachelor of Science in Accountancy, Business related courses