Is Primavera is enough to be a good Planner or it's just a tool?

تم إضافة السؤال من قبل Abbas Raza , Planning Engineer , Pivot Engineering & General Contracting Company
تاريخ النشر: 2016/11/15
NA AB
من قبل NA AB , مهندس مدني تخطيط , مؤسسة البواكر للمقاولات

It's just Skills for ur job but the biggest skill

sufiyan saleem
من قبل sufiyan saleem , Planning Engineer , Al-Sahrqawi Electro-Mech Co

Primavera is a tool to make a plan. U have to be good at excel and communication to be a planner