How to confirm control of airbag without removing it after sporadic or static failure?

تم إضافة السؤال من قبل Mustapha Hadj Aissa , Workshop manager , Sarl Sovac Auto, SOVAC S.P.A. Volkswagen AG Importer
تاريخ النشر: 2016/11/15
BOUJNAH DRISS
من قبل BOUJNAH DRISS , Workshop job controller, estimation & pre-invoicing Leader , BMW/MINI Morocco Company

if the airbag warning light is OFF, the airbag is OK

Saieed Eissa
من قبل Saieed Eissa , Mechanical Engineer , AKKAD SERVICE CENTER

Measure its resistance and confirm its in the specified range

Anael Caneau
من قبل Anael Caneau , Senior property consultant , Housess Global Réal Estate

Diagnostic tool is essential