Where is mathematics bestially used in a management system ?

too much asthmatics is used in management for example accountant , yet they are some important areas of applications  to be used in general management

تم إضافة السؤال من قبل mamoun mokhtar , general manager , albyan technical foungary
تاريخ النشر: 2016/11/14
Praveen Haridas
من قبل Praveen Haridas , HR MANAGER ( CSR AUDITS ) , BUSINESS SERVICES AND MORE

Management used to play with numbers..