What does FAT mean and its purpose in construction supervision?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/11/09
Asaad Abou Ghattas Mhanna
من قبل Asaad Abou Ghattas Mhanna , Instructor of workshop “Excel and Its Usage in Engineering Fields” , RHU

Factory Acceptance testing

Raafat Ali Qabodan
من قبل Raafat Ali Qabodan , Engineering Projects Consultant , Ministry of Municipality & Environment

usually it stand for FACTORY ACCEPTANCE TESTING, and some times it stands for FATALITY