As a planning engineer what are the duties you should do using Primavera P6?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ikbarieh , Site Civil Engineer - Fitout , KPS - RAM
تاريخ النشر: 2016/11/07
Muhammad Raza
من قبل Muhammad Raza , Senior Planning Engineer , Grupo Puentes (Puentes Y Calzadas Infraestructuras SLU)

Development of Baseline including revisions subjected to site instructions and monitoring programmes, Periodic updates, Impacted schedules for claims, Usage curves extraction for material, manpower and equipment, executed works and lookaheads for different intervals to use in bi-weekly / monthly reports etc..