How can PMP help in small, big , program project?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed saleh , Senior Projects Manager , Saudi Controls
تاريخ النشر: 2016/11/06
Ataul Habib
من قبل Ataul Habib , System Analyst , Information Systems New Zealand Limited

It is very simple. PMP  has professional experience and proven industry standard structured approaches to project management. They follow the rules, which helps any project to be rolled in or our smoothly regardless of its volume, metrics or budget.