What are facts that collected, recorded, stored and processed by an information system ?

a) Information

b) Data

c) Systems

d) Mandatory information

تم إضافة السؤال من قبل Moataz Elsabawy , مدير مالى , مجموعه شركات الانصار
تاريخ النشر: 2016/11/03
Midhun Abraham
من قبل Midhun Abraham , Software engineer , HCL Technologies

Data is processed by an Information system.It can be a simple strings of Name, Age, Occupation.etc

Or SEO related data like number of likes to a post.

Or Research related data like how many people own a SUV?