What Open Source rapid development tools are you using for developing eLearning courses?

تم إضافة السؤال من قبل Firas Saleh , System Analyst - eLearning , ADCO – Abu Dhabi Company for Onshore Petroleum Operations
تاريخ النشر: 2016/10/29
tarek ahmed hamed ahmed ahmed hamed ahmed
من قبل tarek ahmed hamed ahmed ahmed hamed ahmed , معلم حاسب آلي - مصمم تعليمي - مشرف تعلم الكتروني , جامعة أسيوط

Articulate

course lab

Adobe Captivate

blackboard(LCMS)

moodle(LCMS)