As site engineer,the resident engineer insist to some changing not belong to the approved data ,how can you deal with him?

He insist to stoped your working .

تم إضافة السؤال من قبل mahmood kheder , مدير القسم الفني وحاصل على درجة الاستشاري من نقابة المهندسين , alliba
تاريخ النشر: 2016/10/29
Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

I will do these changes after taking a memorandum from him

Sadeq Al-Abbad
من قبل Sadeq Al-Abbad , Service Specialist , Halliburton Energy Services Inc

l agree with waleed answer thanks for invitation

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

I agree with Mr. Mushriq and Waleed....

Rudolfo Butcon
من قبل Rudolfo Butcon , PIPING ENGINEER/LEAD SURVEYOR/SCHEDULER , EXXONMOBIL

There should be proper documentation on the said changes.And discuss during project meeting so that all concerned are aware of the changes.

Thanks for invitation -

He can be dealt with in a friendly and professional and Back to top management to solve simple shapes !!!