What is actual mutual relation between store and account dept?

تم إضافة السؤال من قبل syed ahmed alam wasti , Inventory Officer , CAPITAL DIAGNOSTIC CENTER
تاريخ النشر: 2016/10/26
Said Mohamed Abd elftah Abd ellatef
من قبل Said Mohamed Abd elftah Abd ellatef , مدير مخازن , ماريكو ايجييت

  • · Matching stocks with documentsComplete the inventory clearly and fullyControl and review of inventory (in cooperation)