Hello please i need 10 differences of microsoft excel 2003,2007,2010?

تم إضافة السؤال من قبل solomon jimmy
تاريخ النشر: 2016/10/23
fadila youcef
من قبل fadila youcef , مدرس خصوصي , الظهرة

2010vs 2007:

  • Improved ribbon icons
  • Loop error messaging
  • Data filter functions easier
  • Improved pivot tables
  • Improved conditional formatting
  • Improved add-in functionality between other Microsoft platforms
  • 2013vs 2010
    • New analytical tools
    • Excel2013 notices pattern in the user's data entry and then auto completes the remaining data
    • Formatting easier
    • Paste format paint bush can be clicked once, then click click click everywhere you want that format type