How can we get rid of acne pits?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2013/09/30
dion persad
من قبل dion persad , Owner of the company and esthetician , The Skin Studio & Acne Clinic

there a many treatments available...lasers or a series of glycolic peels.Thermage will also help by stimulating colagen.dermal fillers are also now available