What are Filters in MVC?

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/20
mohammed hussamuddin hussamuddin
من قبل mohammed hussamuddin hussamuddin , C Technical Lead , Infosys

Authorization filter : Implements IAuthorization Attribute(Performing Authentication using Authorization Attribute,RequireHttpsAttribute)

Action Filters: Implements IActionResults Attribute(Action Method OnActionExecuting, OnActionExecuted for checking the canceling the requried action)

Result Filters: Implements IResultFilters Attribute(Modifiying Http Responses OutPutCacheAttribute)

Exception Filters:Implements IExceptionFilters Attribute(Error logging and displaying Error Message in Action Methods HandleErrorAttribute)