Generate the subnet mask of the following ip address? 192.168.10.234

تم إضافة السؤال من قبل Atif Jalal , Front-End Web Developer , Brain Plow
تاريخ النشر: 2016/10/19
Ashfaque Deshmukh
من قبل Ashfaque Deshmukh , System Administrator , Qatari Diar

With the given information this IP can be identified as the Class C address.  Hence its subnet mask would be 255.255.255.0