Select the output for the following set of code?

      static void Main(string[] args)

        {

            int a =5, b =;

            if (Convert.ToBoolean(Convert.ToInt(0xB)))

                if (Convert.ToBoolean(Convert.ToInt()))

                    if (Convert.ToBoolean(Convert.ToInt('\\xeb')))

                        Console.WriteLine("java");

                    else ;

        }

a) Compile time error: Misplaced elseb) Compile time error: Undefined symbolc) javad) Warning: Condition is always true

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/19
Brajpal Singh
من قبل Brajpal Singh , System Analyst , Ebix Software India (P) Ltd.

a) Compile time error: For b =; because of (Invalid Expression)

b) Compile time error: For Convert.ToInt() because of Convert does not contain definition for ToInt().

Muhammad Jawad
من قبل Muhammad Jawad , Deputy Manager (MIS) , AL-NOOR GROUP MDF BOARD

Expression is wrong because value is not int type