How to return Datatable from AX2012 X++ to BusinessConnectir?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/10/19
DEEPAK DEEPAK
من قبل DEEPAK DEEPAK

Using .NET Business Connector you can access Microsoft Dynamics AX data or business logic from a .NET-connected application

In Solution Explorer, right-click References, and then click Add Reference.

  1. In the Add Reference window, click the Browse tab.

  2. Specify the  location of Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.dll, and then click Add

  3. Click ok