Project Accounting - How to calculate the COST OF SERVICE in Contracting & Maintenance work? What are the elements to be added?

What about Office Administration Expenses?

In project accounting do we share these expenses also? Any proportion?

تم إضافة السؤال من قبل ABDUL MAJEED KUNNAM PADATH , Chief Accountant , Arab building materials
تاريخ النشر: 2016/10/18
zaibun nisa mughal
من قبل zaibun nisa mughal , sales manager , Amazon - Germany

cost of goods cost of labour to istall and maintinence .

Muqdad Aldaffaie
من قبل Muqdad Aldaffaie , HEAD OF HUMAN RESOURCES AND TRAINER , PROVINCE COUNSEL

calculate all the meterials and add 10% for backup

Aamir Saeed Uddin
من قبل Aamir Saeed Uddin , MANAGER COMMERCIAL , EGATE SHIPPING SERVICES

COST OF GOODS & COST OF LABOUR TO INSTAL & MAINTENANCE

+ 25% OF MARKUP + TRANSPORTATION & INSTALATION COST.

+5% ADMIN COST.

Nomohd habeeb
من قبل Nomohd habeeb , account clerk , Qatar Securities Company

project accounting mins in same project our expenses