Can I find research reports related to jobs and careers in the Middle East on Bayt.com?

تم إضافة السؤال من قبل Baytcom Help , Customer Care Executive , Bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/17
Baytcom Help
من قبل Baytcom Help , Customer Care Executive , Bayt.com

Go to “Career Resources” in the menu bar, and choose the “Research Reports” option. Here, you will find various research reports that are related to jobs and careers in the Middle East.