Which is more preferred to use, ms project or primavera 6?

تم إضافة السؤال من قبل JOHN LOWEE PATI , PROJECT ENGINEER , JENBER-TBM BUILDERS ENTERPRISES
sufiyan saleem
من قبل sufiyan saleem , Planning Engineer , Al-Sahrqawi Electro-Mech Co

Primavera -

1. Using primavera helps identify and mitigate risk.

2. The tracking feature of primavera allows us to rapidly generate reports.

3.Its flexibile to use.