What is the importance of STATES MASK in the DC BLOCKS ?

تم إضافة السؤال من قبل SIVA KUMAR balaraju , ELECTRICAL BUSDUCT DESIGNEER , DHUFAR TRADING & CONTRACTING COMPANY
تاريخ النشر: 2016/10/16
MUHAMMAD ALI SIDDIQUI
من قبل MUHAMMAD ALI SIDDIQUI , Senior Instrumentation and Controls Engineer - Engineering/Technical Support Services , NOMAC / ACWA POWER - RABIGH POWER COMPANY

One can configure the state of Control elements with the use of Sate Masks in a DC block.

As an example a 3-state motor )Slow,fast stop.