Is there a way to standardize the salaries in KSA regardless of nationalities and just based on qualifications?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/06
محمد فتحى عبد اللطيف hassan
من قبل محمد فتحى عبد اللطيف hassan , مدير مكتب رئيس الجامعة , الجامعة المصرية الروسية

It is possible to have it on the basis ofAcademic Qualifications, experience and periods, and improve the foreign employee's wages for the country of employment