Which type of leader involves their employees in decision making ? A) autocratic B) democratic C) free-rein D) capitalistic E) dictator

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/13
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Of course it is B - Democratic and thanks for the invitation.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

_________Thanks for the invitation.

option  B

_____

Ahmed Hejazi
من قبل Ahmed Hejazi , Projects Manager , Jadat Itqan Consulting - JIC

Free-rein style ; option (c) , can be the correct answer

Democratic Style ;  option (b) , can be also correct but time consuming

MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

the correct answer ia B

regards

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................b

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. My answer is B

Md Fazlur Rahman
من قبل Md Fazlur Rahman , Procurement Specialist , Engineering and Planning Consultants Ltd

B. Democratic. However, the leader needs to finetune the decision taking into broader picture and  and take onboard everybody accordingly.