Hallo sir/madam , i have just completed my engineering program(B.s.c) . i want to work in somewhere european country. could you please guide me ?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad abubakar
تاريخ النشر: 2016/10/12
Mona Karem mansour
من قبل Mona Karem mansour , Executive Secretary , Linkedware

I'm so sorry I live in Egypt it's not European country and I not travel to any a  European country previously so i wished that but I can't..