Why do you want to move out form current firm and join a new firm?

تم إضافة السؤال من قبل salman sheerazi , Sales Officer , Majid Al Futtaim
تاريخ النشر: 2016/10/12
Hnnaa Afifi
من قبل Hnnaa Afifi , Recruitment Officer , TawzeefMisr Company

Dear Sir,

i would like to change my company because i was working there since 5 years so,I feel I've learned everything there.

thanks