Is there any way for protecting word document, so it can be read only file, also not able to select the text ?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmood Allam , Senior Accountant , ICS Group of Companies
تاريخ النشر: 2016/10/12
Pauline Chamunorwa
من قبل Pauline Chamunorwa , Senior Law Officer , Attorney-General's Office

The document should be saved in PDF format

Syed Faizan Hussain
من قبل Syed Faizan Hussain , Sr. Document Controller , Bilfinger Deutsche Babcock Emirates LLC

Review you will find  in Right side Restrict Editing, where you can restrict user for editing

Amr Dawood
من قبل Amr Dawood , Associate Attorney , Hamad Alyafei Law Firm

save the word document in PDF mode

K R UNNI NAIR
من قبل K R UNNI NAIR , TENDERING MANAGER , DOHA INTERNATIONAL COMPANY

Keep the soft copy in hard disk

Kashif Hussian Saiyed
من قبل Kashif Hussian Saiyed , Store Manager , United Hard

Go To Review you will find  in Right side Restrict Editing, you can do.