What are the top 10 "must download" apps for any smartphone?

تم إضافة السؤال من قبل Thurayya Al Qasim , Legal Counsellor , Ihqaq Law Firm
تاريخ النشر: 2016/10/11
tahirabibi bibi
من قبل tahirabibi bibi

Social Media App. you like(eg. facebook, twitter,inst..etc.) Chatting and messaging App.(eg. what's app, viber, line,..etc) Music Player Google Drive Clean Master AntiVirus E-Mail Box Office App. Photo Style TrueCaller

Amer Dabaliz
من قبل Amer Dabaliz , It technical , Atea

google it :) easy cuz every week there is new list