What are the best customer relationship management CRM tools online for small business?

تم إضافة السؤال من قبل Salam Assi , Customer Service Officer , Etihad Bank
تاريخ النشر: 2016/10/11
Vaiyapuri Gopalakrishnan
من قبل Vaiyapuri Gopalakrishnan , Manager - After Sales , M/s Saud Bahwan Automotive llc

Thanks for your invitation. Agree on experts answers.

Manzoor Alam
من قبل Manzoor Alam , Director , 7th Sky Travel & Tourism Services (Pvt.) Limited

It all depending on your specified requirements but I will not be much as it will be pay back by the business generation.