Indoor Air quality or Ambient air quality is suitable for mega bridge structure where 120m pile driving is used?

تم إضافة السؤال من قبل Asif Imran , Environmental Specialist , China Railway Major Bridge Engineering Group Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2016/10/10
Tarig ZainAlabdeen Ahmed  Almaryoud
من قبل Tarig ZainAlabdeen Ahmed Almaryoud , Environmental Consultant , Environment Friend Bureau

Suitable Ambient Air should be in accordance with local and international limits, to do that you should measure air quality required parameters and compare them to the one in local standards limits. then if you want to know the air quality in the surrounding area or receptors you should use some Softwares such as AERMOD or CALLPUFF .