How can I increase my productivity while working from home?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Eid , Dietitian/Nutritionist , Muscle Power Sports, Nutrition Centre
تاريخ النشر: 2016/10/09
Hadeel Alharthi
من قبل Hadeel Alharthi , Freelance Information Designer/Data Analyst , Hadeel Alharthi

First, remove all kinds of distractions – flight mode works wonders. Wake up early. "Early bird catches the worm" works even if you're working from home. Lastly, have easily achievable goals. That gives you confidence and motivates you to work for longer.

Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

1) Fixed work time (from-to)

2) Fixed work location

3) Fixed Work Targets