What should be the slope of floor of balcony area in residential building?

تم إضافة السؤال من قبل Yogesh Kalonia , Planning Engineer , Simplex Infrastructures Ltd.
تاريخ النشر: 2016/10/09
Badreldeen Helal Esmail Elsaid
من قبل Badreldeen Helal Esmail Elsaid , Project/site Civil engineer , ABSAR

1% is very enough..........

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

1 to 2%...............................................