What makes you enjoy tele marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Silvya Raga Musa , Marketing Project Management Associate , Doctoruna Bayt
تاريخ النشر: 2016/10/09
Bernadette Saguros
من قبل Bernadette Saguros , Outlet Supervisor (Training) , ENOC Popeye’s Louisiana Kitchen

Tele marketing becomes an enjoyable job when you were able to help provide customer needs and wants. It gives you a feeling of satisfaction.