How can companies eliminate the effect of price competition?

تم إضافة السؤال من قبل Ziyad Abu Alrob , Country Manager , Jerusalem Pharmaceutical Company
تاريخ النشر: 2013/09/28
Abdallah khazaal
من قبل Abdallah khazaal , Strategic Finance& Operation manager , Columbus

by product differentiation / customer service/  after sales service  depends of the kind of products