How to effectively evaluate the utilization/Work load of your Subordinates if they perform planning activities specially for IT ?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud ElShahawy , Service Delivery Manager , TEData
تاريخ النشر: 2016/10/09
Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

I think that the KPI tools are effectively applied for evaluation of performance within any business including IT planning activities.