A great leader leads from front, what do you think?

تم إضافة السؤال من قبل Thilak Ranasinghe , Director , E-MIND INSTITUTE OF BUSINESS STUDIES (PVT) LTD
تاريخ النشر: 2016/10/06
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

No.

A competent leader leads from the front, most of the time.  (Most of the time, if you're not at the front, you're not leading.)

A great leader knows when to lead from the middle or the back.