How to implement customer service management into the direct sales business without affecting the sales volumes negatively?

تم إضافة السؤال من قبل Ameer ElEmam , Agencies Sales Executive , Metlife
تاريخ النشر: 2016/10/03
Alex Tresvalles
من قبل Alex Tresvalles , Public Relations Officer , Al Sarooj Korea Transport and Gen. Contracting

As a sales representative I would be more aggressive in selling technique, convincing power and personal charm as customer service management to increase sales volume.