What is Soak Test and Which Electrical Equipment is Required? Normally how many Hours are needed for test?

تم إضافة السؤال من قبل khursheed Akhtar Sheikh , Superintendent , Arabian BEMCO Contracting Co. Ltd
تاريخ النشر: 2016/10/03
Abd ElRhman Gad
من قبل Abd ElRhman Gad , Senior Marketing & sales engineer , Elsewedy Electrical equipment & cables (Ahmed Sadek el Sewedy).