Explain the abbreviation Fire Scene Size Up ,COAL,WAS,WEALTH?

تم إضافة السؤال من قبل Atif Hameed , Lead Fire Fighter/Fire Trainer/NFPA Certified , Punjab Emergency Services Rescue 1122 Pakistan
تاريخ النشر: 2016/10/01
sarmad taj
من قبل sarmad taj , HSE Engineer , CMEC

usually these words provide the description of situation of fire. actually it is abbreviation or we can say a code word.

coal= Construction Occupancy Area Life hazard,

was= Water Auxiliary system Street condition,

wealth= Weather Exposures Apparatus Location Time Hazard,