How is SPS affecting small farmers and small businesses? I want to know the negative effects of SPS on them?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
Khairo  Alda’bseh
من قبل Khairo Alda’bseh , Senior catering coordinator , ADNOC

ADHERING TO THE HACCP SYSTEM IS COSTING A LOT OF MONEY THAT THE SMALL INDUSTRIES CANT AVOID THE COST IMPACT, TRAINING THE STAFF OF FOOD SAFETY COURSES, FOOD SAFETY AUDITS, PREVENTIVE MAINTENANCE OF HEAVY EQUIPMENTS, DEEP CLEANING, STAFF QUALIFICATIONS REQUIRED