If cash at banks has a negative balance, for presentation purpose shall i keep it or do a reclass?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ellakany , Operational Controllership - RTR - Regional Leader , Genpact - Egypt
تاريخ النشر: 2016/09/28
Odelia Pereira
من قبل Odelia Pereira , Accounting coordinator , Tmart – Talabat, Kuwait

Since it is just for presentation purpose... there is no harm in keeping the negative balance