Which one is the Key feature for effective business objective among followings?

a) SMART

b) FOCUS

c) TAKE AIM

d) TARGET

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2016/09/28
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Correct Answer is - SMART........

Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

SMART

When we talk about strategic management- objective goal setting specifically; objectives set must be alwatys SMART thus S- specific, M-measurable, A-attainable, R-realistic, T-time bound.

Thanx for the invitation

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

It is B : focus ....

Regards

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation;

The answer is (B) i,e. "Focus".

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

All 4 factor are the effective factor.

osama faitor
من قبل osama faitor , مدير فرع , المصرف الزراعي

I agree with you

a) SMART

thanks for the invitation

khalid Hassanien
من قبل khalid Hassanien , Financial Manger , Alrwania Ltd

The key feature for effective bussinss Objective is :

d) TARGET

Mohammed Esaam Qasam
من قبل Mohammed Esaam Qasam , مشرف مبيعات عام , شركة الخمائل العالمية

Thanks for asking. My answer is option d. Target

ahmad haidar ahmad
من قبل ahmad haidar ahmad , Technical Manager , Al Massela Engineering and construction

response number a because smartness leads to all other items focusing, taking aim, and reach the target

Nadjib RABAHI
من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account

The answer is Option d - Target