Is all the application on the internet for jobs are fake.?

Because i have applied too many times  and no respond happens

تم إضافة السؤال من قبل Mustafa Ghassan Wafeq , Report Supervisor , HTS - For Telecom Service
تاريخ النشر: 2016/09/28
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Fake & internet between are not related, it's the matter of morality.

Mustafa Ghassan Wafeq
من قبل Mustafa Ghassan Wafeq , Report Supervisor , HTS - For Telecom Service

wow i meant that only (Is all the application on the internet for jobs are fake.?) dont care about the tags to this question