Which ORM is best for .net?

تم إضافة السؤال من قبل Taha Hanif , Software Developer , Design Your Site
تاريخ النشر: 2016/09/27
Brajpal Singh
من قبل Brajpal Singh , System Analyst , Ebix Software India (P) Ltd.

I've been using Entity Framework 7 (pre-release) and I get the impression that it's focused on Fluent API. Which is fine with me because I like it much better than Linq syntax.

Hilal Ahmad Rather
من قبل Hilal Ahmad Rather , Software Engineer/Developer , BQE(www.bqe.com)

Entity Framework ,NHibernate is more mature,feature rich. Well Entity Framework is supported out of box.