Can I get job withe my lisence diploma in uas or it's only for the hvac hight diploma ( ingineer diploma)?

تم إضافة السؤال من قبل ali talbi , hvac engineer student , el rihab hvac
sherif fathi
من قبل sherif fathi , DEPUTY G.M PROJECTS MANAGEMENT , ALSHAGRAN AIR CONDITIONING AND ELECTROMECHANICAL CO

with 5 years experience you can find job as a supervisor

MOHAMMED ABDUL RAHMAN
من قبل MOHAMMED ABDUL RAHMAN , MECHANICAL SUPERVISOR , AL HASHIMY INTERNATIONAL GROUP LTD

PLEASE CLARIFY YOUR QUESTION