The “rolling wave” or “moving window” advocates the use of WBS decomposition and is used most frequently in the _ process.

A. Scope verification.B. Scope planning.C. Scope definitionD. Scope reporting.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/09/25
Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

Option-C Scope definition...................................